fbpx

Zajedno s HDKO u revitalizaciju časopisa Koža & Obuća

By |2019-01-12T21:45:41+00:00listopad 10th, 2018|Klijenti|
  • HDKO - Časopis Koža i Obuća

Zadovoljstvo nam je, a čak možemo reći i da nam je čast surađivati s Hrvatskim Društvom Kožara i Obućara (HDKO) već više od dvije godine, a sada još snažnijom suradnjom nastavljamo prema revitalizaciji časopisa Koža & Obuća.

Stručno-znanstveni časopis Koža & Obuća uredno izlazi svaka 4 mjeseca već 67. godina i tako prati razvoj kožarske i obućarske industrije u Hrvatskoj, a kako i glavni urednik časopisa prof. Budimir Mijović kaže, vremena se mijenjaju i vrijeme je da časopisu udahnemo malo svježine.

Nakon održane izborne skupštine društva, časopis ipak opstaje

U Hrvatskoj, kožarska i obućarska industrija veoma su važne gospodarske grane, ali kolege iz društva situaciju bi jednostavno opisali kao: „ni u naše preduzeće ne cvate cveće“!

Grafički prijelom časopisaHrvatsko Društvo Kožara & Obućara ove godine izabralo je nove članove Uprave i Nadzornog Odbora te su na sjednici skupštine odlučili, suprotno prijedlogu nekih članova o gašenju društva, nastaviti s radom još intenzivnije i to uz potporu tvrtke Đina usluge d.o.o.

Grafički prijelom časopisa i online izdanje časopisa Koža & Obuća

Suradnja između Hrvatskog Društva Kožara i Obućara i naše tvrtke započela je još prije otprilike dvije godine na redizajnu web stranice hdko.hr, a nastavlja se na grafičkom oblikovanju časopisa, na što smo veoma ponosni.

Časopis Koža & Obuća bavi se pretežno stručnim temama iz područja kožne i obućarske industrije a sadržajno je zanimljiv i mnogo široj publici znanstvenika koji u ovom časopisu mogu objavljivati svoje radove. Naš sljedeći zadatak jest ovaj časopis učiniti prepoznatljivim i široj publici, van granica Hrvatske.

S obzirom na volumen časopisa, ugled koji je stekao prije mnogo godina i korist koju donosi struci, to ne će biti teško!

About the Author:

Web dizajner koji svoj posao stvarno voli! Pedantan, voli cjepidlačiti, ali takva osobnost mu uz ovaj posao odlično pristaje.

Prijavite se na naš newsletter

I primit ćete kupon za popust od 30% na web i grafički dizajn!


Naša web stranica koristi kolačiće! Prihvaćanjem kolačića pristajete na njihovu upotrebu.
Izjava o zaštiti privatnosti.
Prihvaćam