Osnivanje tvrtke za strane državljane2023-01-13T13:42:38+00:00

Usluga osnivanja tvrtke u Hrvatskoj za strane državljane

Kompletna usluga otvaranja tvrtke za strane državljane!

Trebate pomoć kod otvaranja svoje nove tvrtke u Hrvatskoj? Od sada kod nas, osim knjigovodstvenih i drugih usluga, možete zatražiti i uslugu osnivanja tvrtke za strane državljane te bezbrižno započeti s radom u svega nekoliko dana!

Usluga osnivanja tvrtke namijenjena je stranim pravnim i fizičkim osobama koje žele osnovati tvrtku u RH, a usluge prilagođavamo potrebama klijenata kako bi što prije ostvarili željeni cilj – osnivanje tvrtke u Hrvatskoj.

Cijene usluga kod otvaranja tvrtke u Hrvatskoj

Naše cijene knjigovodstvenih usluga dogovaramo sa klijentima na prvim poslovnim sastancima, one ovise o vrsti i obimu posla za uslugu koju klijent traži.

Objave o osnivanju tvrtke u Hrvatskoj

U našem blogu možete pronaći nekoliko objava povezanih s otvaranjem tvrtke u Hrvatskoj. U njima pronađite informacije o temeljnom kapitalu, osnivanju podružnice, kvotama za radne dozvole i mnogim drugim temama koje vam mogu pomoći da se što više informirate o osnivanju tvrtke i poslovanju u Hrvatskoj.

101, 2023

Temeljni kapital društva | Sve što trebate znati

Autor: |Kategorija: Knjigovodstvo, Tvrtke|Oznake: , , |0 Komentara

Što je temeljni kapital društva? „Temeljni kapital društva predstavlja vrijednost onoga što osnivači društva kapitala moraju unijeti u društvo na ime uplate nominalnih iznosa dionica odnosno temeljnih uloga te je nadoknada za isključenje njihove odgovornosti za obveze društva. Iznos temeljnog kapitala isključivi je pokazatelj koliki je temeljni kapital bio u trenutku osnivanja društva te ne predstavlja pogodan izvor za saznanje o imovini društva. Iako prvotno [...]