Project Description

Redizajn web stranice Skiplet.hr

Zagreb, Proizvodnja pletene odjeće

 

Redizajn web stranice skiplet.hr

Skiplet je tvrtka osnovana još 1972. godine i od tada uspješno posluje. Tajna njihova uspjeha, valjda je  između ostaloga i u tome što prepoznaju potencijal koji web stranica nudi u prodaji i promociji njihovih proizvoda.

Možda, tko će znati! Kako god bilo, odradili smo treći po redu redizajn web stranice skiplet.hr. U više od 10 godina postojanja Skipletove web stranice, treći redizajn po redu osigurao je ovoj tvrtki pozitivan dojam u svakom vremenu. I prije 10 godina, i sada!

Webshop kao showroom

Skiplet prati trendove i prilagođava svoje poslovanje novim tehnologijama. Skiplet je tražio webshop u kojem će za sada moći pokazati i opisati svoje proizvode s mogućnošću da, kad za to dođe vrijeme, napravi potpuno funkcionalan webshop. Dakle, ovo je webshop na “stand-by” opciji!

Novi dizajn logotipa

Skiplet - tvornica pletene odjeće

Za skiplet smo dizajnirali i novi logotip koji odgovara dizajnu nove web stranice. Stari logotip je bio previše kompliciran i staromodan, ali dobro se uklapao u web stranicu iz svog vremena.

Ime Skiplet nastalo je kombinacijom dvije riječi SKIjanje i PLETivo jer se 1972. godine započela proizvodnja s uglavnom pletenom odjećom za skijaše. Zato se u starom logotipu mogu vidjeti motivi planina i sunca.

Primjer stranice ranijeg dizajna – Skiplet.hr

Primjer stare web stranice skiplet.hr