Dizajn vizualnog identiteta – Plane Simple d.o.o.

Dizajn logotipa, vizitki, memoranduma i računa.

Dizajn vizualnog identiteta

[iee_empty_space type=”vertical” height=”35″ width=”10″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Redizajn logotipa, čist i jednostavan poput naziva tvrtke.

Novi vizualni identitet tvrtke Plane Simple d.o.o.

Plane Simple već od ranije ima svoj vizualni identitet, ali on je tijekom vremena vizualno dosta zastario. Logotip tvrtke bio je minimalistički, a primjereno djelatnosti tvrtke predstavljao je dvokrilni avion. Novi vizualni identitet zahtjevao je prepoznatljivi dvokrilac, ali čišćeg dizajna i još jednostavniji logotip koji će ostaviti dojam.

Promatrajući stari dvokrilac, dizajnirali smo jednostavan logotip od samo nekoliko geometrijskih oblika i zakrenuli ga za nekoliko stupnjeva. Pozicionirali smo dvokrilac točno na sredinu iznad naziva tvrtke i udahnuli novi život u vizualni identitet tvrtke Plane Simple.

Usporedite dizajn starog i novog logotipa

Stari dizajn logotipaNovi dizajn logotipa Plane Simple d.o.o.

Dizajn vizitkeVizitka s QR kôdom za jednostavan unos kontakata u telefon

Dizajn vizitke za vlasnika ove tvrtke nema previše smisla ako nije korisna, a ova to zaista jest. Osim običnih podataka ova vizitka ima i QR kôd koji je potrebno skenirati mobitelom i kontakti djelatnika tvrtke biti će unešeni u imenik.

Dizajn vizitke

Dizajn računa u Excelu i dizajn memoranduma

Tvrtki Plane Simple vizualni identitet važan je u komunikaciji s klijentima. Dizajn memoranduma u Wordu, naglašava logotip i podatke tvrtke na plavoj traci u zaglavlju. U podnožju stranice nalaze se ostali pravni podatci o tvrtki.

Dizajn računa u Excelu omogućuje im jednostavnan unos svih potrebnih podataka na računu uz potrebnu funkcionalnost, ali i formalnost uronjenu u novi vizualni identitet.

Dizajn memoranduma