Project Description

Jednostavna One page web stranicatana-consulting.hr

Na domeni tana-consulting.hr možete vidjeti primjer vrlo jednostavneOne pageweb stranice. Ovakve stranice odlično su rješenje za tvrtke koje nemaju mnogo sadržaja za web stranicu jer ovako kratak sadržaj nije dobro dijeliti na više stranica kao što su “O nama”, “Usluge”, “Kontakt” itd.

Za to ima više razloga. Najvažnije od svega je što nema smisla optimizirati stranicu za tražilice s dva paragrafa. Osim toga, kad se u sadržaju nalaze samo osnovne informacije, zbog korisničkog iskustva dobro je napraviti One page Web site. Tako korisnik na jednoj stranici ima sve potrebne podatke i ne mora bespotrebno klikati po navigaciji da bi pročitao više informacija o tvrtki i njenim uslugama. Mada može i koristiti navigacijsku traku ako želi. Klikom na link u navigacijskoj traci, “sidro” pomiče stranicu na odabranu sekciju i to trenutno, bez čekanja da se stranica ponovno učita.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika kolačića | Izjava o zaštiti privatnosti.
I Accept

Izrada web stranice prema vizualnom identitetu tvrtke

Tvrtka Tana Consulting ima svoj prepoznatljivi vizualni identitet koji ih već godinama predstavlja na tržištu. To je stiliziran naziv TANA s plavim krugom u gornjem desnom kutu koji smo iskoristili u izradi web stranice. Plavi krug dio je svih elemenata stranice. Služi kao pozadina za sekciju “O nama”, ističe količinu i redoslijed usluga te naglašava naslove.

Pogledajte primjer jednostavne One page web stranice: tana-consulting.hr.