Project Description

Redizajn web stranice excursion-dalmatia.com

Web stranica excursion-dalmatia.com bila je jedan od hitnijih projekata usred turističke sezone. Iz nekog nepoznatog razloga, ranija verzija ove stranice bila je toliko uništena da uopće nije bilo moguće pregledati sadržaj. Sreća za Mariju, vlasnicu ove web stranice, da nas je pronašla na google-u i riješila problem u svega tri tjedna. S obzirom da je glavna djelatnost iznajmljivanje brodica za privatne izlete i organizacija grupnih izleta u Dalmaciji, turistička sezona je ove godine za našu Mariju bila spašena brzom intervencijom u izradi nove web stranice.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika kolačića | Izjava o zaštiti privatnosti.
I Accept

Iako je bilo teško, uspjeli smo kategorizirati izlete i posložiti sadržaj web stranice na jednostavan i pregledan način. Naravno, web stranica je prilagođena i za mobilne uređaje pa je odabir najatraktivnijeg izleta na ovoj stranici vrlo lagan. Fokus je stavljen na recenzije s Tripadvisor-a i dostupnost informacija. Zato smo na stranicu dodali Whatsapp prozorčić za direktnu komunikaciju između korisnika i iznajmljivača, odnosno našom ljupkom klijenticom Marijom, koja će u realnom vremenu moći odgovoriti na sve upite postavljene direktno s web stranice.

Na ovoj stranici vrlo je jednostavno i na brzinu rezervirati izlet. Klikom na gumb “Book now” pojavljuje se prozorčić s obrascem za rezervaciju izleta koji je samo potrebno ispuniti i poslati. I to je to! Vaš izlet će biti rezerviran – za čas!

Pregledajte web stranicu ovdje: https://excursion-dalmatia.com