Project Description

Chang Thai Center

Dizajn web stranice - Salon za tajlandsku masažu - Rijeka

Rijeka, Tajlandska masaža

Web stranica centra za tajlandsku masažu u Rijeci, Chang Thai Center vrlo je jednostavnog i nježnog dizajna što smo postigli upotrebom pastelnih boja i fotografijama koje već same po sebi opuštaju posjetitelja.

Ovo je primjer malene web stranice koja uglavnom služi za informiranje klijenata o vrstama usluga centra za masažu, cijenama masaže, kontakt itd.

Malena je, ali moćna web stranica! SEO optimizacijom ove stranice postigli smo visoku poziciju u pretraživaču prema brojnim ključnim riječima i tako osigurali isplativost web stranice već u prvoj godini.

Primjerice, pretražujete li pojam “Tajlandska masaža” dok boravite u Rijeci, stranica changthaicenter.com vjerojatno će biti među prvim rezultatima pretraživanja. Isto će se dogoditi ako pretražujete pojam “Tajladska masaža u Rijeci” iz nekog drugog grada.

Trajanje SEO optimizacije

SEO optimizacija ove stranice trajala je samo tri mjeseca, onoliko koliko je klijent u nju mogao uložiti u samom početku poslovanja. U tom vremenu napravilo se je mnogo! Nekoliko dobro napisanih objava i optimizacija cijelog sadržaja omogućili su web stranici stalno povećanje broja posjetitelja i bolju poziciju u tražilicama. Naravno, veći broj posjetitelja na stranici povećao je i broj korisnika njihovih usluga.

Statistika pretraživanja web stranice changthaicenter.com

Prosječna pozicija u tražilici Google – Statistika pretraživanja web stranice changthaicenter.com

Cilj izrade web stranice je jasan, privlačenje novih klijenta ili kupaca. Da bi se to postiglo, nije dovoljno samo dizajnirati web stranicu, već i optimizirati za tražilice. Ponekad SEO optimizacija traje i više od jedne, dvije ili čak tri godine, ali u ovom primjeru uspjeli smo postići zadovoljavajući rezultat unutar jedne godine na temelju tri mjeseca rada.

Na sreću, takav reultat sada potiče Chang Thai da uloži dodatne napore u SEO optimizaciju i poveća broj klijenata preko web stranice.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika kolačića | Izjava o zaštiti privatnosti.
I Accept
Pogledajte web stranicu