fbpx
  • Savska 32 - Ured tvrtke Đina usluge d.o.o.

Otvoren ured u Zagrebu – Savska cesta 32 – Hoto Tower

By |2018-11-26T21:51:37+00:00November 20th, 2018|Aktualno|

Naša tvrtka već je prepoznata u najvećim gradovima u Hrvatskoj u kojima pružamo knjigovodstvene usluge, usluge web dizajna, grafičkog dizajna i druge. Ponosimo se suvremenim načinom poslovanja u kojem omogućujemo našim korisnicima da umjesto odlazaka u knjigovodstveni ured sve obave putem e-maila, telefonom ili video pozivom i tako uštede vrijeme.

To je ono što nas čini drugačijima od drugih, a kako bismo klijentima približili naše usluge web dizajna, knjigovodstva i ostalih usluga otvorili smo ured na novoj adresi u centru Zagreba.

Posjetite nas! Savska cesta 32 (Hoto Tower), Zagreb

Savska cesta 32 - Ured za web i grafički dizajnUsluge izrade web stranica i grafičkog dizajna ili knjigovodstvene usluge od sad su dostupne i više tradicionalnim tipovima klijenata, onima koji vole doći u ured i u četiri oka dogovoriti posao.

Nova adresa ureda za web dizajn i knjigovodstvo tvrtke Đina usluge d.o.o. je: Savska cesta 32, na 10. katu zgrade Hoto Tower, a radno vrijeme je također malo izmijenjeno. Umjesto od 9 do 17 sati, naš ured je otvoren radnim danom od 8 do 16 sati, a subotom od 9 do 15 sati.

Svakako, prije dolaska zakažite termin! Potražite naše kontakte i nazovite ili dogovorite sastanak putem obrasca na stranici “kontakt“.

About the Author:

Web dizajner koji svoj posao stvarno voli! Pedantan, voli cjepidlačiti, ali takva osobnost mu uz ovaj posao odlično pristaje.

Prijavite se na naš newsletter

I primit ćete kupon za popust od 30% na web i grafički dizajn!


Naša web stranica koristi kolačiće! Prihvaćanjem kolačića pristajete na njihovu upotrebu.
Izjava o zaštiti privatnosti.
Prihvaćam