WordPress dodaci sjajni su alati za dodavanje i proširenje funkcionalnosti WordPress-u. U ovom postu ću nabrojati nekoliko najboljih WordPress dodataka (plugin-ova) koje biste trebali / mogli instalirati na svojoj web stranici. Ovi plugin-ovi će dodati izvrsnu funkcionalnost vašoj web stranici i učinit će je “velikom”.

Iako vrsta vaše web stranice uglavnom određuje koji bi dodaci trebali biti instalirani na njoj, postoje neki dodaci koje treba gotovo svaka web stranica, a WordPress ima puno korisnih dodataka kojima samostalno možete dodati potrebnu funkciju na svoj web. Službeno, za WordPress postoji više od 55 000 dodataka što znači da možete pronaći plugin za svaku funkciju. Često za jednu funkciju možemo naći više dodataka pa je teško razabrati koji od njih je najbolji. U ovoj objavi pokušati ću izdvojiti dodatke za WordPress koje najčešće trebamo i bolji su od ostalih.

Najbolji dodaci za WordPress za 2020. godinu – “must have dodaci”

Kao što sam već napisao, u ovoj objavi izdvojiti ćemo najbolje od najboljeg kad govorimo o WordPress SEO dodacima, sigurnosnim dodacima, dodacima za optimizaciju brzine ili dodacima za društvene mreže. Ovi dodaci pomoći će vam da web stranicu učinite robusnom, sigurnom, SEO friendly i upotpunjenom svime što jedna moderna i profesionalna web stranica treba.

Najbolji plugin za sigurnost WordPress stranice

Održavanje vaše WordPress web stranice sigurnom vrlo je važno za vas kao i korisnike vaše web stranice. Sljedeći dodaci mogu se upotrijebiti za sprečavanje hakerskih napada, neželjene pošte ili bilo koje vrste mogućih prijetnji vašoj web stranici.

Wordfence Security plugin

Wordfence Security plugin