fbpx
Loading...
Izrada web stranica | Dizajn web stranice Zagreb2018-11-09T12:05:42+00:00

Izrada web stranica u WordPressu

SAMOSTALNO UREĐUJTE SADRŽAJ SVOJE NOVE WEB STRANICE!

Izrada web stranice u CMS sustavu Worpress omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja na web stranicu. WordPress je najpopularnija platforma za izradu web stranice kojom se mogu služiti gotovo svi, bez posebnog znanja iz web dizajna.

Iako možda niste napredni korisnik računala i interneta, i mislite da ne ćete znati koristiti WordPress, ne morate brinuti! Po završetku izrade web stranice, naši dizajneri naučit će Vas kako koristiti WordPress da biste mogli sami kreirati novi sadržaj, ažurirali postojeći i tako postupno povećavati broj klijenata putem interneta. Redovitim pisanjem objava steći ćete stalne čitatelje i povećati publiku na internetu, a mi ćemo vam pokazati kako urediti sadržaj i privući pažnju korisnika.

Responzivan dizajn web stranice

RESPONZIVAN WEB DIZAJN

Responzivan dizajn web stranice! Naše web stranice su maksimalno prilagođene svim veličinama ekrana.

SEO optimizacija web stranice

SEO OPTIMIZACIJA

Imate web shop, a nemate kupaca i nitko ne posjećuje vašu web stranicu? SEO optimizacija web stranice lako može riješiti problem!

Izrada web stranice u CMS sustavu WordPress

WORDPRESS CMS SUSTAV

Vašu web stranicu izradit ćemo u CMS sustavu WordPress kako biste sami uređivali sadržaj web stranice jednostavno i lagano!

SEO optimizacija web stranice za lakši početak

OPTIMIZACIJA WEB STRANICE U PAKETU!

Izrada i lijep dizajn web stranice uglavnom nisu dovoljni da bi privukli klijente, stoga je web stranicu potrebno optimizirati za tražilice. SEO optimizacijom omogućujemo vidljivost web stranice u tražilicama, a time postižemo dobru posjećenost web stranica od samog početka. Iako je SEO optimizacija web stranice opsežan i dugotrajan posao i ne može biti obavljena do kraja u jednom pokušaju, osnovna SEO optimizacija osigurati će Vam prednost i uspješan rast broja posjetitelja.

Sav dostavljeni sadržaj za izradu web stranice optimizirati ćemo i predati Vam u ruke web stranicu na koju odmah možete računati. Označavanjem ključnih riječi unutar vašeg sadržaja klijenti će lakše naći Vašu uslugu ili proizvod na internetu.

Izrada web stranica kod nas se isplati! Osim kvalitetnog i funkcionalnog dizajna, u paketu dolaze i alati za SEO optimizaciju web stranice koji su također vrlo jednostavni za korištenje i omogučit će Vam da samostalno optimizirate web stranicu s unosom novog sadržaja.

Besplatan hosting web stranica

Besplatan
hosting web stranica

Izrada web stranice kod nas je isplativija! Postanite korisnik naših usluga i dobivate godinu dana besplatnog hostinga.

Pogledaj cijene hostinga

Autorske usluge – pisanje teksta za web stranicu

Ne znate kako napisati tekst za web stranicu? Oslonite se na nas!

Izrada web stranica zahtjeva mnogo truda i od web dizajnera, i od vlasnika web stranice. Tekst za web stranicu i kako ga napisati da bude SEO friendly, klijentima je najčešće velik problem, ali ne mora biti prepustite li taj posao nama. Zato, opustite se!

Pisanje teksta za web stranicu prepustite našim kreativnim autorima koji će od dvije riječi složiti tri rečenice, opisati proizvode i usluge koji će namamiti klijenta da odmah kontaktira upravo Vas. Kvalitetan tekst za web stranicu, spreman za SEO optimizaciju puno prije će dati željeni rezultat i pozicionirati stranicu na visoko mjesto u pretraživaču.

Pogledajte nedavno dovršene web stranice

Usluge fotografiranja i video produkcije

KVALITETNA FOTOGRAFIJA ZA KVALITETAN DIZAJN WEB STRANICE

Izrada web stranica s lošim fotografijama ne daje dobre rezultate. Nedostaju li Vam kvalitetne fotografije proizvoda ili Vašeg tima, zatražite i dodatne usluge fotografiranja za web stranicu.

Slika govori više od tisuću riječi zato je dobro pokušati što kvalitetnije prezentirati proizvod ili uslugu fotografijom koja će ostaviti dojam na posjetitelja. Usluge fotografiranja i snimanja za nas obavljaju vanjski suradnici, fotografi i producenti s velikim znanjem i iskustvom.

Zatražite ponudu

RECITE NAM VIŠE O SVOM PROJEKTU

Trebate web dizajnera za izradu web strance? Opišite nam svoju ideju i odgovorit ćemo ponudom za izradu web stranice!Prijavite se na naš newsletter

I primit ćete kupon za popust od 30% na web i grafički dizajn!


Messenger
1
Close chat
Dobro došli! Imate pitanje? Slobodno se javite! :)

Započni razgovor

Naša web stranica koristi kolačiće! Prihvaćanjem kolačića pristajete na njihovu upotrebu.
Izjava o zaštiti privatnosti.
Prihvaćam