Zadovoljstvo nam je surađivati s Hrvatskim Društvom Kožara i Obućara (HDKO) već više od dvije godine, a sada još snažnijom suradnjom nastavljamo prema revitalizaciji časopisa Koža & Obuća.

Stručno-znanstveni časopis Koža & Obuća uredno izlazi svaka 4 mjeseca već 67. godina i tako prati razvoj kožarske i obućarske industrije u Hrvatskoj, a kako i glavni urednik časopisa prof. Budimir Mijović kaže, vremena se mijenjaju i vrijeme je da časopisu udahnemo malo svježine.

Nakon održane izborne skupštine društva, časopis ipak opstaje

Grafički prijelom časopisaHrvatsko Društvo Kožara & Obućara ove godine izabralo je nove članove Uprave i Nadzornog Odbora te su na sjednici skupštine odlučili, suprotno prijedlogu nekih članova o gašenju društva, nastaviti s radom još intenzivnije i to uz potporu tvrtke Đina usluge d.o.o.

Grafički prijelom časopisa i online izdanje časopisa Koža & Obuća

Suradnja između Hrvatskog društva kožara i obućara i naše tvrtke započela je još prije otprilike dvije godine na redizajnu web stranice hdko.hr, a sada se nastavlja na grafičkom oblikovanju časopisa Koža & Obuća.

Časopis Koža & Obuća bavi se pretežno stručnim temama iz područja kožne i obućarske industrije, a sadržajno je zanimljiv i mnogo široj publici znanstvenika koji u ovom časopisu objavljuju svoje znanstvene radove. Naš sljedeći zadatak jest ovaj časopis učiniti prepoznatljivim još široj publici, van granica Hrvatske.

S obzirom na volumen časopisa, stečeni ugled i naše grafičko obikovanje, to ne će biti teško!