Dizajn vizualnog identiteta

Dizajn logotipa

Logotip je lice vaše tvrtke. On predstavlja vaše usluge i proizvode na tržištu i s njim rastete! Logotip je prvo što klijenti upamte i po čemu će vaša tvrtka postati poznata, stoga valja birati moderna i suvremena rješenja! Dobar dizajn logotipa privlači klijente, a često o njemu ovisi i zainteresiranost klijenata za vaše usluge i proizvode. Logotip bi odmah trebao identificirati vašu tvrtku, prenijeti osnovnu poruku i svidjeti se korisniku.

Osim što je važno i potrebno da logotip bude vizualno interesantan klijentima, važno je da i Vi prema njemu osjećate isto. Zatražite li dizajn logotipa, naši grafički dizajneri u suradnji s vama, predložit će tri idejna rješenja, a odabrani prijedlog dizajna logotipa možemo dodatno urediti.

Dizajn vizitki

Posjetnice su stara stvar i koriste se već mnogo godina za dijeljenje kontakata. Iako su jedan od najstarijih načina networkinga i danas se koriste za istu svrhu, ali uz dobar dizajn mogu biti i više od toga. Dizajn vizitke ostavlja dojam i zaista su jumbo plakati koji zapravo stanu u džep. Dobrim dizajnom vizitke slučajne kontakte pretvarate u kupce, korisnike ili poslovne partnere.

Dizajn vizualnog identiteta

Logotip je dio vizualnog identiteta i njime odašiljemo jednu poruku. Vizitke su također dio vizualnog identiteta, a one pak nose svoju poruku. Isto je i s ostalim uredskim materijalima koje koristimo u svom poslovanju.

Memorandumi, računi, omotnice, brošure i drugi materijali koje koristimo u poslovnoj komunikaciji mnogo govore o tvrtki. Pobrinete li se za imidž tvrtke, dojam koji će vaš vizualni identitet ostavljati zasigurno će povećati uspjeh u poslovanju.

Dizajn vizualnog identiteta

Dizajn letaka, brošura, kataloga, grafički prijelom časopisa

Trebate dizajn letaka, brošura, roll up bannera i želite moderan dizajn svega toga? Na dobrom ste mjestu, javite se!

Letak, brošura, plakat ili katalog još uvijek su za mnoge djelatnosti najbolji način reklamiranja proizvoda i usluga. Dizajn letakabrošure ili kataloga privući će pažnju potrošaća i povećati vjerojatnost prodaje. Osim reklamnih materijala, naša tvrtka nudi i usluge grafičkog prijeloma časopisa ili knjiga. Dizajn uredskog materijala, memoranduma, računa, poštanskih omotnica i sl.

Pogledaj portfelj