Dražen Stopić – Web i grafički dizajner2020-07-08T09:21:11+00:00

Zdravo, ja sam Dražen!

Dražen StopićBavim se web i grafičkim dizajnom, SEO optimizacijom web stranica, održavanjem društvenih mreža i gotovo svime što klijentu zatreba. Ne zato što moram, nego zato što želim. Moglo bi se reći da sam neka vrsta radoholičara, mada jako volim i svoje slobodno vrijeme.

Radoholičar sam vjerojatno jer sam sam svoj gazda. Nemam „šefa“ iznad glave i zato mi je posao ponekad kao igra. Radim kad hoću i što hoću. Iako je moj posao vrlo često psihički naporan i traje cijeli dan, ne žalim se (bar ne puno) jer ga volim, ali priznajem da ipak najviše uživam u SEO optimizaciji web stranica. Obožavam, da se tako izrazim, buljiti u statistiku i gledati rezultate svoga rada.

Dizajniram svoju slobodu, vrijeme i život!

Vlasnik sam obrta H1 Design, koji sam otvorio 26. 11. 2019. godine na što sam se odlučio upravo zato jer ne dam svoju slobodu ni za vreću zlata. Kad govorim o slobodi, mislim na slobodu u odlučivanju kada ću raditi i što ću raditi. Ranije sam, naravno, radio u mnogim tvrtkama kao dizajner, ali nisam oduvijek radio kao web i grafički dizajner. Po struci sam ekonomist i radio sam svašta, od administracijskih poslova pa do prodaje.

Za web i grafički dizajn, kao svoj novi posao, odlučio sam se još u prosincu 2014. godine nakon završetka radnog odnosa u jednoj tvrtki gdje je radno vrijeme bilo – do iznemoglosti, stoga sam upisao web dizajn u učilištu Algebra. Svakako, to je bila najbolja odluka u mom životu.

Napokon sam osjetio da zasta počinjem raditi nešto što me zanima, što volim i što može potrajati. Isto mislim i danas. Dizajn je fantastičan posao!

Moje najnovije objave

Moji najnoviji radovi