Bolest COVID 19 još uvijek nam je velika prijetnja, ali mnogi su jedva dočekali ponovno otvaranje svojih trgovina da bi nastavili s koliko-toliko normalnim životom. S obzirom na epidemiološku prijetnju koja još uvijek postoji, dobro je kupce koji posjećuju vaš poslovni prostor obavijestiti o načinu ponašanja u poslovnom prostoru ili ispred njega.

Mnogi trgovci koji su nedavno počeli ponovno raditi, ispred ulaza u svoje poslovne prostore postavili su upozorenja o obaveznom razmaku, o obaveznoj dezinfekciji ruku ili nošenju zaštitnih maski za lice. Pa, zašto te obavijesti ne bi bile i vizualno upečatljive?

Preuzmite dizajnirane COVID 19 obavijesti

Dizajnirali smo neke od najčešćih obavijesti koje je poželjno postaviti na ulaz u poslovni prostor, a možete ih preuzeti sve (ako vam baš trebaju) i to potpuno besplatno!

Dizajnirane obavijesti, odnosno upute o ponašanju kupaca ili posjetitelja vaših prostora možete preuzeti u PDF formatu:

Tražite neku drugu obavijest, sa drugačijim tekstom ili slikom?

Ako ovdje ne nalazite obavijest koja vam je potrebna da biste svoje kupce ili korisnike usluga informirali o načinu ponašanja u svom poslovnom prostoru, ostavite nam komentar na dnu ove stranice i dizajnirati ćemo COVID 19 obavijest prema vašim potrebama, koja će vjerojatno koristiti i drugima.

#ostanidoma

Tko je jamio, jamio je!

Poštovani posjetitelji,

Teška srca sam precrtao tekst iznad u kojem vas navodim da zatražite prilagođene obavijesti za svoje poslovne prostore. Nažalost, zbog većeg opsega posla koji mi se nakupio nisam u mogućnosti nastaviti raditi na novim obavijestima.

Zahvaljujem na razumijevanju!

Srdačan pozdrav, Dražen