Otvoren je poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom “WWW vaučeri za MSP-ove

Javite se na natječaj i uzmite od 15 do 100 000 kuna bespovratnih sredstava za izradu web stranice!

U okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., moguće je, ako dostavite kvalitetan projekt, dobiti od 15 000 pa čak do 100 000 kuna bespovratnih sredstava za izradu web stranice.

Smiješno je uopće reći “web stranica” kad govorimo o cijeni od lijepih, okruglih 100 000 kuna, ali tko ima ideju, zna kako i što želi, sada ima savršenu priliku uspijeti u svojoj ideji. Pogotovo ako se poslovna ideja uglavnom oslanja na interenet prodaju, odnosno web shop ili neku drugu vrstu internet stranica.

Dodjela bespovratnih sredstvana za izradu web straniceBespovratna sredstva za izradu web stranice dijele se šakom i kapom!

Dodjelom vaučera putem ovog natječaja, nastoji se potaknuti malo i srednje poduzetništvo na poboljšanje svog poslovanja kroz primjenu mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji proizvoda ili usluga online.

Cilj je, naravno, da se malim i srednjim poduzetnicima pomogne u pozicioniranju na tržištu i rješavanju problema u poslovanju zbog nedostatne ili neadkvatne primjene e-commerce i m-commerce mrežnih rješenja.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može isplatiti po pojedinom projektu iznosi 15 000 kuna, a najveći iznos iznosi 100 000 kuna.

Bespovratna sredstva - izrada web stranice

U kojem postotku vaš projekt može biti financiran?

Ovisi! :)

Ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja (i poznanstvu), a za očekivati je da će vaš projekt biti financiran od 70 do 85% ukupne vrijednosti projekta.

Natječaj traje od 13. kolovoza 2018. godine pa do 29. lipnja 2020, odnosno dok se novčana sredstva ne potroše, a svoje projektne prijedloge možete dostaviti elekronički, putem sustava eFondovi.

Savršena prilika za izradu web stranice!

Da ponovimo, ovo je dobra prilika za one koji planiraju posao podignuti na višu razinu novom web stranicom. U iznos, koji se može dobiti putem ovog poziva, najvjerojatnije mogu ući sve vaše želje i zamisli, a rezultat bi zasigurno bio – dobar!

Pa, što još čekate? Krenite smišljati hvale vrijedan projekt! Sretno!

Više o projektu pročitajte ovdje.

Je li ova objava korisna?