Backo Mini Express maketa željeznice jedno je od najzabavnijih mjesta u gradu Zagrebu koje valja posjetiti. Kad uđete u Backo Mini Express, osjećate se kao Alisa u zemlji čudesa i odjednom više nemate briga. Kao kad ste bili dijete.

Backo Mini Express maketa željeznice jedna je od najvećih u Europi, a najveća u jugo-istočnom dijelu Europe. Na seoskim brežuljcima, figure ljudi i životinja prikazuju događaje iz stvarnog života, stvarnih ljudi. Tako na seoskom imanju možemo vidjeti figurice životinja kako pasu travu uz štagalj, a nedaleko njih obitelj ruča na balkonu svoje kuće.

S druge strane makete nalazi se susjedno selo, nešto razvijenije od prvog. Njihovo selo ima čak tri crkve i lijepo uređeno groblje, asfaltiranu cestu i veoma lijep trg na kojem seljani plešu kolo. Ukupno, na ovoj maketi možete vidjeti oko 2500 veoma različitih detalja iz stvarnog života.

Usluge fotografiranja koje su više zabava nego posao

Backo Mini ExpressBacko Mini Express maketa željeznice mnogo je više od gore navedenog. Sadrži više od jednog kilometra tračnica po kojima vozi 150 lokomotiva i više od 1000 vagona. Već je izgrađeno više od 300 m ceste po kojima voze automobili pogonjeni indukcijskom strujom, a u tijeku je velika nadogradnja makete i proširenje.

Kad sve ovo pročitate, jasno vam je da su usluge fotografiranja za ovog klijenta najljepši posao koji smo ikad radili jer upravo se i mi osjećamo kao Alisa, baš svaki put kad posjetimo Backo Mini Express.

Pratite Backo Mini Express na društvenim mrežama!

Administracija društvenih mreža – e, to je biznis!

Osim usluge fotografiranja, Backo je i korisnik usluge administracije društvenih mreža. Iako nam je zabavno fotografirati vlakove na ovoj čudesnoj maketi, posao na društvenim mrežama shvaćamo malo ozbiljnije!

Da bismo održavali interes publike za maketu i novosti u njenom razvoju, trudimo se biti u kontaktu s pratiteljima FB stranice. Maketari i oni koji će to tek postati, u objavama koje kreiramo, rado objavljuju fotografije svojih maketa, lokomotiva ili autića iz djetinjstva.

Posjetite Backo Mini Express i Vi postanite Alisa, bar na kratko!

Posjećujete li Zagreb ili u njemu živite, nezaobilazno mjesto koje je grijeh ne posjetiti, jest Backo Mini Express maketa željeznice. Detalji iz stvarnog života postavljeni na maketi u mjerilu H0 (1:87), nikoga ne će ostaviti ravnodušnim. Neki prizori su sretni, neki tragični, neki komični, ali svima je jedno zajedničko – strašno su maštoviti!

Sljedeća stanica neka vam bude u Backo Mini Expressu!