Tražite plugin za galeriju fotografija, za svoj WordPress?

U ovoj objavi donosimo najbolje besplatne dodatke za kreiranje fantastičnih fotogalerija.

Zadana instalacija WordPress-a dolazi s galerijom, no nedostaju joj zanimljive značajke i funkcije koje nam mogu pružiti pluginovi za kreiranje galerija fotografija. Ako želite impresionirati svoje posjetitelje galerijom fotografija i prezentirati svoje proizvode i usluge na ljepši način, onda je ovaj članak namijenjen upravo vama.

Iako su dodaci koje ćemo navesti besplatni, vrlo su dobri. Neki su jednostavniji, a neki malo složeniji za korištenje, ali sve njih možete koristiti i bez većeg tehničkog znanja. Pogotovo ako pročitate njihove upute za korištenje.

Bilo da imate web stranicu za portfelj ili ste putopisni bloger, galerija fotografija je u većini slučajeva nezaobilazan element svake web stranice. Da biste postigli najbolje korisničko iskustvo prvo trebate optimizirati slike, a kako i koji plugin je najbolji za optimizaciju fotografija saznajte u ovoj objavi.

Galerija fotografija “Modula”

Modula Gallery plugin za izradu galerije

Modula je jedan od najpopularnijih WordPress dodataka za fotogalerije

Modula je jedan od najpopularnijih WordPress dodataka za kreiranje galerije fotografija. Ako tražite galeriju koja je kreativna i moderna u isto vrijeme, Modula je prava galerija za vas. Kada otvorite nadzornu ploču ovog plugina, primijetit ćete da se Modula poprilično razlikuje od ostalih besplatnih WordPress dodataka.

Prilikom kreiranja nove galerije postavljate ime galerije, dodajete opis, određujete širinu galerije u postocima i visinu galerije u pikselima. Fotografije možete jednostavno dodati iz biblioteke medijskih sadržaja, a upišete li opis fotografije i naslov fotografije, te informacije će se prikazati na otvorenoj slici kako bi korisnik bolje razumio što fotografija predstavlja.

Modula se prilagođava mobilnim uređajima, a možete kontrolirati i način prikaza fotografija u galeriji.

PhotoBlocks galerija

Photoblocks Gallery plugin za galeriju

Photoblocks Gallery plugin

Ako želite začiniti stvari na vašoj WordPress web stranici ili blogu sa zadivljujućom galerijom, Gallery PhotoBlocks je besplatni WordPress dodatak stvoren za vas. Umjesto da se oslanjate na zadanu značajku WordPress galerije, kreirajte galeriju koja će se istaknuti iz mase.
Pomoću praktičnog korisničkog sučelja ovog plugina, brzo i jednostavno možete dodati galeriju fotografija na svoj web te omogućiti korisnicima dijeljenje fotografija na društvenim mrežama što je posebno dobro za web stranice fotografa koji žele podijeliti svoj portfelj sa što većim brojem ljudi.

Final Tiles Grid galerija

Final Tiles Grid galerija

Final Tiles Grid galerija

Ako ne želite da vaša galerija fotografija izgleda kao i svaka druga, to ćete postići ovim dodatkom. Image Photo Gallery Final Tiles Grid plugin u potpunosti je prilagodljiv mobilnim uređajima i kompatibilan s modernim web preglednicima za besprijekoran rad. Ovaj dodatak odličan je izbor za osobne ili poslovne web stranice.

Final Tiles Grid galerija ima dva stila prikaza fotografija, a osim fotografija u ovu galeriju možete umetnuti i video sadržaj kako biste se odmah izdvojili od konkurencije.